Yangın Merdiveni kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen gerçek etken bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler karınin de heves ediliyor olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Cenahıcı malzeme derunermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması zaruri ancak yararlanmaı yalnızca yaşanmış olan çetin durumlarda tercih edilmelidir.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın sırasında kapının çerçeveye bağlı konumda kalmasını katkısızlar.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi Ucuz yangın kapısı düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında Yangın kapısı firması mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Döşeme kattaki dükkânlarda ve benzeri yerlerde kullanıcı adetsı 50’nin altında ve en uzak noktadan dış ortama açılan bapya derece olan kaçış uzaklığı 25 m’den çokça değilse, bina dışına tek çıkış yeterli kabul edilir.

l Yaman ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Tekli yangın bapsı ya da çift kanatlı yangın kapısı yapı ihtiyacına nazaran yapım edilebilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı Yangın kapısı istanbul şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page